KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu

Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu

Adres
Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu Yeşilyurt Mh. 11012. Sok. No15 Elbistan/kahramanmaraş, Türkiye
Vizyon
*Yöneticileri,öğretmenleri,öğrencileri ve velileriyle işbirliği içinde sıcak ve demokratik bir okul olarak ön plana çıkmak. *Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere önem veren bir okul olmak. *Sevgi,saygı,hoşgörü ve demokrasi ortamının hüküm sürdüğü bir okul olmak. *Öğrencilerimizi topluma verimli insanlar olarak hazırlamak.
Misyon
Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu olarak, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, soran, sorgulayan, düşünen, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, paylaşımcı, hoşgörülü; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılan; milli, manevi değerlerimize sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek için varız.
2012 SBS´de devlet okulları içerisinde Elbistan birincisi olduk.
Doğalgazlı
Yerleşim Yeri
Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu Yeşilyurt Mh. 11012 Sk. No:17A Elbistan/kahramanmaraş, Türkiye
Okulumuz ilçe merkezindedir.