KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Toki Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu

Mrt

Okul randevu sistemi web sitemiz üzerinden faaliyete geçirilmiştir. Velilerimiz randevularını e-devlet şifreleriyle alarak öğretmen görüşmelerini gerçekleştirebilirler. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri resimleme konulu ödüllü yarışma düzenlenecektir.

Ekm

OKULUMUZUN, OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 5 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00'DA  YAPILACAKTIR. SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Ekm

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapılacak öğretmen veli görüşmeleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21/08/2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesinin 10. maddesi uyarınca hazırlanan çizelgeye göre gerçekleştirilecektir.  Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı yürütülebilmesi için görüşmelerinizi belirlenen gün ve saatte gerçekleştirmenizi önemle rica ederiz.